Uw behandeltraject verloopt als volgt:

Wij vinden het belangrijk dat patiënten zo snel mogelijk van hun klachten af komen, zodat zij weer alle dagelijkse bewegingen kunnen uitvoeren zonder het ervaren van pijn. Elke klacht is anders en de oorzaak van uw klachten kunnen verschillen. Daarom is het een persoonlijk behandelplan zo belangrijk. Het is gericht op het zo effectief mogelijk behandelen van uw klachten.

Heeft u rug-, nek-, bekkenklachten dan kunt u zich bij ons aanmelden door het invullen van het onderstaande afsprakenformulier. U kunt ook telefonisch een intake inplannen door te bellen naar: 010 – 303 88 72.

Intake

Tijdens het intake gesprek en het rugonderzoek brengen wij zorgvuldig uw klachten in kaart. Er worden zowel fysieke metingen als psychische metingen gedaan. Dit is nodig om een persoonlijk behandelplan voor u op te zetten.

Advies

Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek, stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. In deze stap ontmoet u ook uw behandelaars. Dit zijn zorgprofessionals die uw specifieke klachten het best kan behandelen.

Het behandel- en/of trainingsplan

Het uitgangspunt voor ons is ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Daarom wordt er naast fysieke training veel aandacht besteed aan uw leefwijze en de gevolgen die dit heeft voor uw klachtenbeeld.

Duurzaam resultaat

Wij gaan voor een duurzaam resultaat en bespreken daarom met u hoe er preventief gehandeld kan worden. Het uitgangspunt hiervan is dat u uw rug- en nekpijn blijvend kunt beheersen. Hiervoor stellen wij samen met u een plan op (personal life plan).

Eindevaluatie

Na het afronden van het behandeltraject vindt er een eindgesprek plaats. In dit gesprek kijkt u samen met de behandelaar terug op de behaalde resultaten. De resultaten worden aan de hand van dezelfde teksten als bij de intake gemeten.

Uw behandelaar volgt uw zorgproces te allen tijde. Resulteert uw behandeltraject niet in een succes, dan bespreekt u met uw behandelaar welke vervolgstappen er het beste genomen kunnen worden. Dit kan betekenen dat u wordt doorverwezen naar één van onze gespecialiseerde artsen of chirurgen.

Vrijblijvende kennismakingsafspraak?