ZORG VOOR UW RUG MET ONZE GESPECIALISEERDE TRAININGEN

Patiënten die lijden aan langdurige (subacute of chronische), terugkerende, postoperatieve of posttraumatische rugproblemen helpen we middels de gespecialiseerde apparatuur van DAVID Health Solutions en op maat gemaakte oefenschema’s waarbij hun voortgang visueel wordt weergegeven.

Denk hierbij onder andere aan mensen met een hernia, mensen die vaker dan 1x per jaar rugklachten hebben, mensen die niet kunnen werken/sporten door de rugpijn of mensen die aan hun rug willen werken om klachten te voorkomen.

Dit begint op een 1 op 1 basis en mondt uiteindelijk uit in groepsverband van max. 4 man. Iedere patiënt krijgt een persoonlijk pasje waarop hun gegevens, metingen en trainingen opgeslagen zijn.

De prijs bedraagt €12.50 per individuele les of €100 voor een strippenkaart van 10 lessen.

Aandoeningen waarbij Holland Spine Centre helpt:

Nekklachten

De term nekklachten is een verzamelnaam voor diverse klachten aan de nek. Veel mensen hebben in hun leven weleens te maken met nekklachten. Nekklachten zijn naast rugklachten veel voorkomende klachten.Lees meer »

Rugklachten

Rugklachten is een verzamelnaam voor pijn of andere aandoeningen die mogelijk hun oorsprong vinden in de wervelkolom (naast andere oorzaken). Pijn in de rug komt bij zeer veel mensen voor. Maar liefst 60 tot 90% van de mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met rugklachten.Lees meer »

Bekkenklachten

Zowel zwangere vrouwen, niet zwangere vrouwen als zelfs mannen kunnen last hebben van bekkenklachten. Het bekken vormt de schakel tussen de rug en de benen en is een essentieel onderdeel van ons bewegingsapparaat en is belangrijk voor de stabiliteit van het lichaam.Lees meer »

Waarom Holland Spine Centre?

Fysiek en Mentaal

We gaan vanuit meerdere invalshoeken intensief met u aan de slag om te komen tot een zo goed mogelijk resultaat.

Multidisciplinaire inzet

Uw behandelteam wordt op maat voor u samengesteld. Vanuit verschillende specialismen wordt gekeken wat voor u de optimale aanpak moet zijn.

Behandelprogramma op maat

Iedereen krijgt een eigen aan de klachten aangepast behandelprogramma.

Snelle toegang

Bij acute klachten kunt u op werkdagen binnen 24 uur bij ons terecht!

Wilt u een afspraak inplannen? Wij nemen contact met u op