Spier- en conditieopbouw

Onze body & fit training geeft u weer kracht en vitaliteit.

De lessen vinden plaats in de oefenzaal onder leiding van een van onze fysiotherapeuten.

Gedurende 1 uur worden alle grote spiergroepen getraind en ook conditie en souplesse worden niet vergeten. Het programma is iedere les anders, zodat u zich niet hoeft te vervelen. De therapeut zorgt er tevens voor dat iedereen op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd.

Als u een abonnement neemt, kunt u tevens 1x per dag (als de praktijk geopend is) vrij oefenen.

De tijden waarop de lessen gegeven worden vindt u op de website en in de praktijk. Op deze tijden kunt u niet vrij trainen.

Chronische rugklachten

Met onze back in shape training brengt en houdt u uw rug weer in conditie.

Als u uw rug- en buikspieren optimaal wil trainen, adviseren wij u gebruik te maken van onze gespecialiseerde apparatuur van David Health Solutions. Hiermee versterkt u uw core en houdt die in optimale conditie.

Uw behandelaar zal samen met u bespreken of deze training voor u geschikt is en de apparatuur met u instellen. Daarna kunt u in kleine groepjes onder begeleiding van een therapeut gaan trainen. De apparatuur meet uw vorderingen en stelt zo nodig de instellingen bij.

Het behandelteam bespreekt regelmatig uw vorderingen en zal u zo nodig adviseren.

Deze training wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Zwangerschapstraining

Onze momcare training is bedoeld voor zwangeren vanaf 3 maanden en jonge moeders vanaf 6 weken na de bevalling.

Bij deze training ligt de nadruk op het ontwikkelen van een optimale conditie richting bevalling. Hierdoor wordt het risico op problemen voor, tijdens en na de bevalling beperkt.

Na de bevalling ben je met onze training weer snel fit en in vorm en wordt nog leuker als je met je baby komt oefenen. Wij zorgen dat er verzorgingsmateriaal aanwezig is.

Papa's & mini's

Hallo,

Zou jij het ook leuk vinden om te sporten met mama of papa?

Binnenkort starten we met een groep voor jonge moeders die weer snel hun oude vorm terug willen en het leuk vinden om samen met hun kindje hieraan te werken.

Als je ouder bent dan 6 maanden vindt papa het misschien ook wel leuk om na die eerste drukke maanden weer samen met jou wat aan zijn conditie te doen in een groep met andere jonge vaders.

Dat wordt natuurlijk geen softe aanpak!

Jij bent het gewicht waarmee hij moet squatten, lungen, heffen etc.

Lijkt het je leuk, laat papa of mama dan even bellen voor meer informatie of een afspraak.

Tot snel, Xilian

Gewichtscontrole

Kunt u zelf wat doen om rugklachten te voorkomen en of te beperken? Deels zeker wel!
Een goede conditie, zonder overgewicht, een gezonde levensstijl en geestelijke balans zijn van belang. Daarnaast is tijdig professioneel advies vragen als het toch misgaat zeker ook heel belangrijk.

Wilt u een afspraak inplannen? Wij nemen contact met u op.