Kom in contact met Holland Spine Centre

  • Géén wachtlijst
  • Het meest optimale resultaat voor uw klachten
  • Specialistisch centrum

Preventie

Preventie

Ook als u (nog) nooit rugklachten gehad hebt, kan het nuttig zijn om preventief te oefenen.

Vanaf de volwassen leeftijd wordt het risico op een blessure nl. steeds groter doordat we minder gaan bewegen en de rug meer belasten. Denk aan langdurig in de auto zitten, lang staan, zwaar tillen of werken in een rugbelastende houding.

Bij ons kunt u onder leiding van ervaren therapeuten uw rug en spieren in optimale conditie krijgen en houden om zo het risico op (chronische) klachten te voorkomen.

Nazorg

Nazorg

Als u periodes met rugklachten of een behandeltraject (bij ons of anderen) heeft gehad, is het verstandig om te zorgen dat u in goede conditie blijft om terugval zo goed mogelijk te voorkomen.

Uw therapeut zal u misschien een oefenschema hebben gegeven, maar houdt u zich daar ook aan? De meeste mensen stoppen al na korte tijd als ze grotendeels klachtenvrij zijn.

Onze therapeuten geven u persoonlijk advies en begeleiden u bij de juiste uitvoering van de voor u op maat gemaakte oefeningen, zodat u optimaal effect hebt van uw inspanningen.

Training op maat

Training op maat

De trainingen worden op verschillende dagen en tijdstippen in de week gegeven in onze oefenzaal en als het weer het toelaat in ‘Ons Park’ aan de andere kant van de weg.

We streven er naar om de groepsgrootte te beperken tot maximaal 10 personen om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.

Voor nadere informatie en eventuele kosten (afhankelijk van uw verzekering) kunt u altijd even langs komen of bellen.

Of laat onderstaand uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Kunt u zelf wat doen om rugklachten te voorkomen en of te beperken? Deels zeker wel!
Een goede conditie, zonder overgewicht, een gezonde levensstijl en geestelijke balans zijn van belang. Daarnaast is tijdig professioneel advies vragen als het toch misgaat zeker ook heel belangrijk.

Wilt u een afspraak inplannen? Wij nemen contact met u op.